Skiftet har ett litet men hängivet kansli som förverkligar de planer som Skiftet-rörelsen väljer.

Kanslichef

Robin Zachari

Robin är mångårig digital aktivist och det som driver honom är att fler ska få komma till tals i samhället. Robin är magister i statsvetenskap, tycker om att resa till Tyskland och äger 20 vita skjortor.

Creative director/kampanjare

Tjänstledig - Maria Henriksson

Maria är utflyttad Norrlänning (från Örnsköldsvik) som inte gillar benämningen Norrland p.g.a generaliseringen. Använder grafisk design som aktivistiskt medium för förändring, har tatuerat in sin barndomsort på armen.

Teknikchef

Joel Ekström Svensson

Född och uppvuxen i Kungsbacka. Älskar koda.

Kampanjchef

Anna Westberg

Anna seglade i tio år innan hon bestämde sig för att byta stad och tog sitt pick och drog från Göteborg upp till Stockholm. Hyser mycket starka känslor för sin ljusblå cykel med rosa däck och tycker om att yoga. Har läst Europaprogrammet vid Göteborgs Universitet och stör sig därför på när folk säger EU-valet och inte europaparlamentsvalet.

Gräsrotsorganisatör

Erik Melin

Erik är punkare. Drar gärna rövarhistorier om bandet Anti Cimex för sina kollegor, är behjälplig på att göra memes och är med sin titel Gräsrotsorganisatör det yttersta svaret på vad man blir om man pluggar konst, film, musik och kultur.

HR och verksamhetsutveckling

Lisa Gemmel

Lisa är jurist och opinionsbildare med lång facklig bakrund, med en avstickare som politisk redaktör. Rotad reformist som gärna ser förändring, men först en rejäl utredning. I brist på möjlighet till världsförbättring genom Netflixtittande, slåss hon istället mot nättroll. Foto: Josefine Österman.

Community manager

Misja de Rond

Misja bor med sin katt Sapfo i Uppsala och är utbildad jurist. Hon tycker om ost, träning och rättvisa