Skiftet har ett litet men hängivet kansli som förverkligar de planer som Skiftet-rörelsen väljer.

Kanslichef

Robin Zachari

Robin leder kansliet. Han är mångårig digital aktivist och det som driver honom är att fler ska få komma till tals i samhället. Robin är magister i statsvetenskap, tycker om att resa till Tyskland och äger 20 vita skjortor.

Kampanjteamchef & kampanjare

Olivia Linander

Olivia driver kampanjer, projektleder Kampanjverkstan och leder vårt kampanjteam. Hennes hjärta slår lite extra för resiliens och välmående inom aktivistgrupper.

Teknikchef

Joel Ekström Svensson

Joel är född och uppvuxen i Kungsbacka. Älskar koda.

Innehållsproducent

Sabina Jakupovic

Sabina är en chokladälskande innehållsproducent med bakgrund inom Samhällsanalys och Experience design. Älskar aktivism och hundar.

Kampanjare med insamlingsansvar

Christian Tengblad

Christian startar kampanjer och säkrar finansiering. Kom ihåg att många bidrag små blir en stor å!

Kampanjare

Bea Almhagen

Bea är kampanjare och innehållsproducent. Kommer ifrån sociala rörelser i Göteborg och tycker att alla ska organisera sig i sitt område.

Kampanjare

Carl Dackeby

Carl är kampanjare på Skiftet. Han kommer från Stockholm, tycker det är grymt med lokal organisering och gillar sköldpaddor.

Community, administration och juridiskt stöd

Misja de Rond

Misja bor med sin katt Sapfo i Uppsala och är utbildad jurist. Hon tycker om ost, träning och rättvisa

Utredningschef

Max Andersson

Max bor i Göteborg och jobbar med att sätta strålkastarljuset på lobbyismen som samhällsproblem. En gång i tiden var han politiker och satt i EU-parlamentet. Han gillar att läsa science fiction-litteratur. Fotograf: Marit Fahlander

Innehållsproducent

Malva Staaf

Malva producerar innehåll för att exponera Sveriges lobbyistproblem. Har en bakgrund inom visuell kommunikation och humaniora.