Tack för att du beställer en gratis knapp!

Vad roligt att du vill visa ditt stöd för vårdpersonalen

Vi har tusentals knappar och de är gratis, men lagret är begränsat och på grund av covid-19 kan det ta några veckor innan du får din knapp. Men kampanjen #tackamedlön kommer pågå ett bra tag så det gör inget!

Är du medlem i Vårdförbundet beställer du din knapp i deras webbutik. Alla andra fyller i formuläret nedan och inväntar sen en knapp med posten:

Här beställer du din knapp

  • Vi behöver din mejladress för att veta att du är Skiftet-aktiv och kunna skicka mejl om att knapparna är på väg
  • Vi behöver veta vad du heter annars hittar inte brevbäraren dig
  • Utan din adress kommer din knapp aldrig fram
  • Bra att ha om vi behöver skicka ett SMS om knappen

Skiftet förbehåller sig rätten att inte skicka en knapp till dig om det är fler som beställer än det finns knappar. Skiftet förbehåller sig också rätten att prioritera de som är särskilt aktiva i Skiftet-rörelsen om det beställs fler knappar än som finns i lagret. Om du inte sen tidigare är aktiv prenumerant på Skiftets nyhetsbrev är det liten chans att du kommer en någon knapp.

Fler nyheter