Jobba för Skiftet?

Skiftet är Sveriges kanske snabbast växande rörelse. På ett år har vi gått från noll anställda, och noll nätverksmedlemmar till att snart vara tre-fyra personer och över 190 000 nätverksmedlemmar. Under 2016 tar vi Skiftet från att vara ett tekniskt och organisatoriskt experiment till att bli en etablerad organisation. För att lyckas med det behöver vi bli fler!

Vi är Sveriges progressiva demokratinätverk – medlemmar i ett internationellt nätverk med systerorganisationer i Indien, Sydafrika, USA, Rumänien och många andra länder. Vi driver politiska kampanjer på uppdrag av våra nätverksmedlemmar i en rad olika frågor. Under förra året lyckades vi bland annat med:

  • Stoppa utvisningen av Kim som kunde hamnat i Nordkorea på grund av myndigheternas slarv.
  • Stoppa prishöjningen på SL-kortet.
  • Skapa opinion kring TTIP-avtalet runt om i landet som fick flera stora organisationer att byta fot i frågan.

Det som är unikt med Skiftet är att vi kombinerar teknik med engagemang långt mer avancerat än nästan någon annan gör i Sverige. Vi har Sveriges mest kraftfulla verktyg för att skapa politiskt engagemang och för att lyssna på våra nätverksmedlemmar. Det gör oss unika.

Nu utlyser vi följande tjänster:

» Junior kampanjledare «

» Senior kampanjledare«

» Campaign Tech Director på 50% «

Fler nyheter