Kom ihåg det här nästa gång någon pratar om ”volymer”

I valrörelsens slutskede talade Fredrik Reinfeldt om att vi måste öppna våra hjärtan. Krigets och folkmordets vedervärdiga fasor i Syrien och Irak är inget vi kan stänga dörren till. Han fick medhåll från alla läger som inte är sprungna ur 90-talets nazirörelse.

I vintras drev sju av riksdagens partier igenom ökade anslag till flyktingmottagande. Sedan började man tala om nyval och då hände något.

Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund berättade om krigets fasor i Syrien, men använde det som ett skäl för att stänga våra hjärtan. Sedan fick han medhåll av Folkpartiets Jan Björklund, som ville skicka signaler till människor att inte komma komma hit i så stora grupper. Vi måste tala om volymer, instämde delar av partistyrelsen.

Vilka är de här ”volymerna” som ska få de här ”signalerna”?

De här:

volymersignaler

Fler nyheter