Nu kan vi göra något av din fantastiska kampanjidé

Över 45 000 människor har anslutit sig till Skiftet och varje dag väller det in dussintals förslag på kampanjer vi borde driva utöver de fem vi redan håller igång. De allra flesta förslagen är väldigt bra, men ändå tvingas vi som sköter mejlsvaren att återkomma med det något tråkiga beskedet att vi helt enkelt saknar resurserna. Bra idéer hamnar i papperskorgen.

Därför lanserar vi nu MinKampanj.

Ett simpelt verktyg där vem som helst kan dra igång sina egna kampanjer. Det är enkelt att använda och vill man bara göra en enkel namninsamling kan man göra det. Vill man sedan tillvarata engagemanget kan man kontakta alla som skrivit under och informera om framsteg, samla idéer och bygga relationer med aktivister.

Vi öppnar helt enkelt upp Skiftets verktyg för alla.

Så vill du stoppa vapenexport, bygga vinkraft i fjällen eller se till att kommunen gör något produktivt av den där allmänningen – det är dags.

Testa redan idag – det är enkelt att använda och hur djupt du vill engagera dig är helt upp till dig.

 

Fler nyheter